Paasmarkt Hoeve Ravenstein

Contact

Adres:
Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Plan je route

Paasmarkt

Op het erf vind je verschillende kramen met biologische, glutenvrije en streekgebonden producten. Ook is het koffielokaal geopend en zijn er kinderactiviteiten te ondernemen. Kom jij ook langs tijdens dit leuke Paas evenement?

Markt op het erf
Op het erf vind je ca. 10 marktkramen gevuld de lekkerste Paas producten. De producenten van Hoeve Ravenstein vertellen graag meer over de bijzondere (streek)producten en er is van alles te proeven.  Denk hierbij aan boerenkazen, delicatessen, natuurvlees, gebak, brood en nog veel meer!

Ook kunnen de bezoekers terecht in de biologische supermarkt die in gevestigd in de boerderij. In deze Boerderijwinkel vind je al je benodigde boodschappen. Het assortiment bestaat uit biologische, glutenvrije en streek producten.


Glutenvrij
In de boerderijsupermarkt vind je méér dan 1500 allergenenvrije producten. Denk hierbij aan gluten-, lactose-, melk-, suiker- en pindavrije producten. Buiten op het erf is er ook veel aandacht voor speciale diëten en voedselallergieën. Zo kun je in het koffielokaal genieten van dagvers gebak en lunches die 100% gluten- en lactosevrij zijn bereid en verpakt. Ook zijn er diverse kraamhouders aanwezig met een groot aanbod aan dagverse producten. Denk hierbij aan vers brood, gebak en andere allergenenvrije Paaslekkernijen!

Natuurlijk kun je in de Boerderijwinkel ook terecht voor advies en aantrekkelijke kortingsacties!

Vleesproeverij
Boerin Gerda geeft tussen 11.00 en 17.00 een vleesproeverij bij de ingang van de Boerderijwinkel. Het vlees is afkomstig van dieren die op Hoeve Ravenstein een goed leven hebben gehad. Er wordt geen gebruik gemaakt van onnatuurlijke toevoegingen en dus is dit pure vlees ook glutenvrij!  Natuurlijk kun je vers vlees in kleine porties of in aantrekkelijk geprijsde 4 kg pakketten mee naar huis nemen om tijdens de paasdagen van te genieten!

Kinderactiviteiten
Op het erf vind je veel leerzame kinderactiviteiten. De kinderen kunnen ook gebruik maken van de gratis speurtocht waarbij ze alle bijzondere plekken van de boerderij bezoeken.

Wanneer

  • zaterdag 20 april 201911.00 - 17.00 uur