Fun2stay Zomerkampen

Contact

Adres:
Paradijsweg 4
3832 GT Leusden
Plan je route

is een organisatie die het voor ieder kind mogelijk wil maken om op kamp te gaan. Wij bieden actieve kampen voor jeugd en jongeren van 7 tot en met 15 jaar. Fun2stay Zomerkampen is onderdeel van YMCA Kampeercentra, met meer dan 80 jaar ervaring in het organiseren van zomerkampen. Duizenden kinderen en jongeren in Nederland zijn bij ons op kamp geweest. Ook jij bent ook van harte welkom! Al onze kampen worden georganiseerd op het YMCA kampeercentrum in Leusden.

Vrijheid, plezier
De hele dag buiten zijn en leuke of uitdagende dingen doen in het bos. Van vroeg tot laat plezier maken met elkaar en genieten van de vrijheid om zonder ouders een weekje vakantie te hebben. Dat alles tot in de puntjes verzorgd, van het ontbijt in de ochtend tot de warme chocomel na een avondspel. Ervaar hoe heerlijk het is om er even echt helemaal uit te zijn.

Actief, gezellig
Fun2stay zomerkampen zijn actieve kampen. Elke dag wordt gevuld met leuke activiteiten. Zo spelen we in de bossen rondom het kamp of op onze eigen zeephelling. We voetballen tussen de tenten door of gaan klimmen op onze eigen klimtoren. We gaan zwemmen in een zwembad of in het Henschotermeer. Natuurlijk is er meer dan genoeg vrije tijd om gezellig te chillen met vrienden in de speeltuin of in de toko onder het genot van een ijsje.

Vrienden maken
Op een Fun2stay zomerkamp maak je snel vrienden. Of je nu alleen komt of met familie of vrienden (vriendinnen), door de leuke activiteiten van de leiding leer je de anderen binnen de kortste keren kennen. En zo ontstaat door de combi¬natie van leuke activiteiten, nieuwe vrienden en ervaringen een superkamp waarin al heel wat nieuwe vriendschappen zijn begonnen. Je zult zien dat het niet uitmaakt of je alleen of samen komt. De kampen zijn verdeeld in leeftijdsgroepen, zodat we een programma kunnen maken dat bij de leeftijd hoort. We hebben de volgende indeling:

• 7 t/m 10 jaar
• 10 t/m 12 jaar
• 13 t/m 15 jaar

Kom je samen, dan krijg je korting!!
Als je samen opgeeft met je broertje, zusje, vriend of vriendin krijg je korting op de kampprijs van maar liefst € 25,- per inschrijving!