(Tip) Slapen in een bedstee

Twee heerlijke vakantiewoningen, met een leuke verrassing, bevinden zich in het fraaie buitengebied van Leusden en zijn direct gelegen aan het Valleikanaal en de Grebbelinie.

De Grebbelinie is de belangrijkste linie in Nederland die in de 2e wereldoorlog intensief gebruikt werd om de Duitsers tegen te houden. U vindt in de nabije omgeving zeer veel restanten uit deze fase van onze vaderlandse geschiedenis terug.

Verder fietst u zo de uitlopende bossen van de Utrechtse Heuvelrug in en 'de grote stad' Amersfoort is om de hoek. Alle fietsknooppunten beginnen voor de deur. Fiets- en wandelroutes zijn te verkrijgen bij het theehuis.

Verder beschikt het theehuis over een aanlegsteiger waar vandaan u een kanotochten kunt maken. En voor de wandelaars liggen er diverse klompenpaden in de buurt.

Recreatiewoning de Geitenstal:

Indeling:

Woonkamer met keuken, badkamer met douche en toilet. Slaapkamer met tweepersoonsboxspring.

Trap naar half open zolder waar nog een tweepersoonsboxspring staat.

Een lekker zonnig terras.                                                   

inrichting: Recreatiewoning de Geitenstal beschikt verder over CV, TV, en draadloos internet, verder is er een koelkast, een combimagnetron, vaatwasser en inductiekookplaat aanwezig.

Er is er ook een houtkachel te vinden.

Reserveer en vraag naar de mogelijkheden

Recreatiewoning de Melkstal:

Indeling:

Woonkamer met keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Bedstee met tweepersoonsbed en een slaapkamer met tweepersoonsboxspring.

Lekker zonnig terras.

Inrichting:

Recreatiewoning de Melkstal beschikt verder over CV, TV en draadloos internet, verder is er een koelkast, combimagnetron, vaatwasser en inductiekooplaat aanwezig.

Er is er ook een houtkachel te vinden.

Reserveer en vraag naar onze mogelijkheden...