(Tip) Larik's hoeve groepsaccommodatie

Welkom bij groepsaccommodatie de Larik's Hoeve. Bij ons kunt u terecht voor uw teambuilding, vergaderen, personeelsuitje, vriendenweekend, familieweekend. U kunt gebruik maken van de mooie in 2009 geheel nieuw gebouwde locatie. U heeft vanaf het terras en dus ook vanuit de verblijfsruimte een geweldig uitzicht over de landerijen. Rust en vooral ruimte is bij ons heel normaal. De accommodatie is voorzien van een uitgebreide, complete keuken. U kunt verblijven op basis van zelfverzorging of wij kunnen het voor u regelen. Indien u komt vergaderen dan is er nog een gezellige subzaal aanwezig die u kunt gebruiken. Informeer naar de mogelijkheden. In de omgeving is er genoeg te doen. Zeker ook voor uw break tijdens een vergaderarrangement. Het centrum van Leusden is goed te bereiken en naar Amersfoort is circa 5 km. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en een overdekte fietsenstalling.

Groepsaccommodatie de Larik's Hoeve is modern en fris ingericht. De Larik's Hoeve is voorzien van een balkon waarop het uitzicht nog mooier is. U zult bij ons hooguit gewekt worden door het gefluit van de vogeltjes. De Larik's Hoeve is gelegen aan de Grebbelinie. De Grebbelinie omvat een complete historie die teruggaat naar de 2e wereld oorlog. In de omgeving, op loopafstand kunt u nog een tal van bunkers bekijken en de loopgraven. Er zijn al genoeg mensen die hebben ontdekt dat de Larik's Hoeve is gelegen in een van de mooiste gebieden van midden Nederland.

Er is tevens een minicamping, deze is gelegen ruim achter de accommodatie. Er zijn 15 plaatsen op de minicamping en bij de minicamping is een geheel nieuw sanitairgebouw met dito recreatieruimte.