(Tip) De Kopermolen Landwinkel & kaasboerderij

De Kopermolen landwinkel en kaasboerderij

Ons bedrijf is gelegen aan de Barneveldsebeek in Stoutenburg (Leusden). Sinds 1990 maken wij van de melk van onze eigen koeien de lekkerste boerenkaas en zuivel. Onze kaas is in verschillende smaken te verkrijgen variërend van jong tot overjarig. Ook heeft u keuze uit ruim 12 verschillende soorten kruidenkaas. 

Naast kaas is er een groot aanbod van zuivelproducten in onze winkel te vinden. Wij verkopen verse volle en halfvolle melk, boerenkarnemelk (ouderwets gekarnd), volle en magere yoghurt, yoghurt met vruchten, kwark, slagroom, boter en vla. 

Wij verkopen naast de producten van ons eigen bedrijf ook diverse soorten buitenlandse kaas, streekproducten, delicatessen, scharrelvlees en een groot assortiment broodmeel (voor de broodbakmachine). Ons assortiment (biologische) groente en fruit betrekken wij van boeren uit de regio. Voor de wijnliefhebber hebben we een ruime keuze wijnen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Kerstpakketten en relatiegeschenken kunnen wij in diverse prijsklassen voor u samenstellen. 

Even uitrusten of gewoon de boerensfeer proeven op ons buitenterras? Het is mogelijk om in de winkel of op ons terras koffie, thee, sap en iets lekkers te nuttigen. Ook verkopen wij echt boerenroomijs (IJshoeve Ruitenbeek). Voor grotere groepen graag even van te voren reserveren. In overleg kunnen wij uw boerenlunch of picknick verzorgen.

Ook hier schenken ze o.a. bier van Bierbrouwerij De Volle Maat Leusden

Landwinkel de Kopermolen bestaat 25 jaar zie hier de aanbiedingen

Gesloten: op zondag