(Tip) Kunstuitleen & Galarie Add Art

U vindt Add Art Kunstuitleen & Galerie in Amersfoort en Arnhem.

De Kunstuitleen en Galerie van Amersfoort bevindt zich aan één van de mooiste straatjes in de binnenstad van Amersfoort: Havik 37a.

Add Art Kunstuitleen & Galerie onderscheidt zich door een constante stroom aan nieuwe hedendaagse collectie origineel schilderwerk, grafiek, brons, glas, keramiek, relatiegeschenken en kunstcadeaukaarten. Zodra er nieuw werk in de collectie wordt opgenomen, wordt dit direct op www.AddArt.nl geplaatst. U heeft dan de mogelijkheid, voordat u uw favoriete kunstwerk wil huren of kopen, gebruik te maken van een vrijblijvende proefplaatsing! Eén van onze kunstadviseurs komt het kunstwerk bij u thuis of op de zaak (eventueel met één of meerdere alternatieven) kosteloos bezorgen (door heel Nederland). Spreekt het kunstwerk u aan? Dan kunt u het direct huren of kopen. Indien het niet is wat u ervan had verwacht dan nemen we het kunstwerk gewoon weer mee!

Hoe werkt onze unieke Kunstuitleen-formule?
Stel, u ziet een kunstwerk met een verkoopprijs van € 500,-

Huurbedrag per maand is 3%: € 15,-
Hiervan spaar u 2%: € 10,-
1% is huur & verzekering: € 5,-

U kunt zo vaak van kunstwerk wisselen als u wilt! Ook kunt u op ieder gewenst moment besluiten het door u gehuurde kunstwerk aan te kopen en uw spaartegoed hieraan te besteden. U kunt natuurlijk ook direct uw favoriete kunstwerk aankopen of gebruikmaken van onze rentevrije aankoopregeling in termijnen!

Kunstuitleen voor bedrijven

Uw bedrijf inrichten met hedendaagse kunst geeft uw pand extra uitstraling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren en adviseren u graag!