(Tip) UNE ontwerpstudio

Dalmatië 50
3831 EH Leusden

UNE ontwerpstudio is het grafisch vormgeving bureau van Mireille den Hartog in Leusden. Ze ontwikkeld onder andere logo’s huisstijlen, flyers, posters en websites. Mireille is erg actief in de gemeente Leusden. Dit blijkt uit haar deelname aan de jaarlijkse Matchbeurs Leusden, de opmaak van de gemeentepagina van Leusden en het ontwikkelen van alle communicatie uitingen van de tentoonstelling ‘Met Flehite de boer op” die in mei 2016 te zien was in Hoeve Groot Zandbrink in Achterveld. Wij als VVV Leusden zijn met Mireille dan ook in contact gekomen via de Matchbeurs Leusden waar ze dit jaar ook weer aanwezig zal zijn.

Naast haar werkzaamheden als grafisch vormgever heeft Mireille den Hartog een blog: www.vanfransebodem.nl. Een blog over allerlei producten uit Frankrijk, leuke Franse adressen in Nederland en Franse allerlei. Door dit blog is Mireille in contact gekomen met een uitgever en heeft ze in 2015 het boek 57 iconen van Franse bodem mogen uitgegeven. Dit jaar (2016) verschijnt er van haar hand nog het Cahier de France en een boek over de Gironde streek in Frankrijk.

Voor meer informatie: 06 14618366 of www.uneontwerpstudio.com

Ontwerpster van Sticker VVV Leusden.

Wij zoeken nog een drukker om deze prachtige sticker te drukken.