(Tip) Museum voor hedendaagse kunst M.A.C. House Leusden

Het Museum M.A.C. House Leusden is een kleinschalig Museum voor Hedendaagse Beeldende Kunst, gevestigd in Leusden.

De hoofdcollectie van het Museum bestaat uit een collectie van meer dan 1000 hedendaagse kunstwerken, gemaakt door professionele beeldend kunstenaars uit binnen- en buitenland.

In het Museum zijn steeds tegelijkertijd twee verschillende exposities te zien van zowel nationale als internationale kunstenaars. De exposities worden zodanig geselecteerd dat ze zowel eigentijds alsmede zeer toegankelijk zijn voor een zo breed mogelijk publiek.
Iedereen die kennis wil maken met of zich uit een wil zetten met Hedendaagse Beeldende Kunst is van harte welkom. Op de website www.lacasaholandesa.org kunt u meer informatie vinden over het Museum.

Openingstijden:

Museumbezoek is mogelijk op afspraak tijdens alle dagdelen in de week, maar bij voorkeur op woensdag- of zondagmiddag. Wilt u het museum bezoeken?  Stuur dan e.mail naar: lacasaholandesaterra@gmail.com of bel naar 033 88 73 256 en vermeld datum en tijdstip, waarop u de tentoonstellingen wilt zien. U ontvangt van ons dan een bevestigingsmail. Wij zullen zoveel mogelijk rekening met de individuele wensen van alle bezoekers!

Filosofie:

Filosofie van het Museum: “Kunst als Inspiratiebron”; zoals elke kunstenaar inspiratie nodig heeft om een kunstwerk te kunnen maken, heeft elk mens inspiratie nodig in het dagelijks werk en leven. Het ervaren en beleven van Hedendaagse Beeldende Kunst kan een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van ieders leven.

Entree:

Gezien de filosofie van het Museum is het M.A.C. House Leusden voor iedereen gratis te bezoeken. Echter, aangezien het Museum geen structurele subsidie ontvangt van de overheid, wordt een vrijwillige bijdrage in het daarvoor bestemde donatiekistje, tijdens uw museumbezoek, zeer op prijs gesteld.

Museum agenda