Activiteitencentrum de Korf

Contact

Adres:
De Smidse 1
3831 NT Leusden
Plan je route

Het activiteitencentrum de Korf ligt in het centrum van Leusden en herbergt een:

bowlingcentrum

het bowlingcentrum beschikt over acht volautomatische bowlingbanen, waarbij de score volledig computergestuurd is. Bij de bowlingbanen is een gezellige bar en zijn zitjes aanwezig waar u onder het genot van een drankje en een hapje nog kunt napraten.

restaurant la Corbeille

barbecue- en tafelgrillrestaurant La Corbeille is uitstekend geschikt voor grote en kleine gezelschappen. In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van de specialiteit tafelgrill of barbecue. Ook kunt u voor uw bedrijfs- of familiefeest, met minimaal 40 personen, deze sfeervolle ruimte “exclusief” gebruiken voor een buffet, barbecue of tafelgrill of rond lunchtijd voor een koffietafel-buffet.

bar/grill Monet

In “Monet” kunt u een glaasje drinken of een kopje koffie nemen aan de gezellige bar. U kunt onze bekende en overheerlijke saté laten bereiden op de grill achter de bar. Ook bestaat de mogelijkheid een biefstuk en ribeye te bestellen en zijn er kleine gerechten te verkrijgen zoals een tosti, uiensoep, escargots, mosselen, carpaccio, zalm toast en paling toast.

Tevens biedt activiteitenventrum de Korf de mogelijkheid voor zaalverhuur.

De grote zaal Le Panier beschikt over een verhoogd podium en is met zijn zaallengte van 24 meter en een breedte van 12 meter uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld toneel/cabaret, presentaties, beurzen en vergaderingen.
Deze zaal is ook uitstekend te gebruiken voor feestavonden tot ca. 200 personen en voor buffetten met grote groepen. Voor kleinere groepen is het mogelijk de zaal Le Panier in twee gelijke delen te verdelen middels de aanwezige scheidingswand.
Onze mobiele bar kan opgesteld worden in de zaal en gebruikt worden bij bijvoorbeeld feesten, recepties en bruiloften. Voor presentaties en vergaderingen is audiovisuele apparatuur aanwezig of kan voor u op maat geregeld worden.