Bowling De Korf

Het bowlingcentrum beschikt over acht volautomatische bowlingbanen, waarbij de score volledig computer gestuurd is. Bij de bowlingbanen is een gezellige bar en zijn zitjes aanwezig waar u onder het genot van een drankje en een hapje nog kunt napraten.

Een bowlingbaan huren en daarna dineren in het restaurant "La Corbeille" of in Bar/Grill "Monet" is natuurlijk ook mogelijk. Voor uw bedrijfsfeest of feestavond is het mogelijk alle bowlingbanen voor de gehele avond te huren, waarbij bijvoorbeeld een koud- en/of warmbuffet kan worden geserveerd.

Ook met kinderen kunt u bowlen waarbij dan de bowlingbaan wordt voorzien van "bumpers". Tevens kunt u vanaf 5 kinderen een kinderarrangement reserveren op dinsdag- tot en met zaterdagmiddag.

Aan bowlen voor 50-plussers is ook gedacht. Zij kunnen op dinsdagmiddag of donderdagmiddag voor een gereduceerde prijs de bowlingbal laten rollen.

Bowlingcentrum "De Korf" heeft een eigen bowlingvereniging met een vaste speelavond in de week. Tevens organiseren zij een bedrijfsbowling-competitie met een vaste speelavond eenmaal in de twee weken.

Open op maandagen vanaf 18:00 uur, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 14:00 uur, zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 13:00 uur.