Boek, Een familielandgoed ontsluierd Den Treek Leusden

Boek 'Een familielandgoed ontsluierd' nu te koop | een bijzonder verhaal over de groene long van Midden-Nederland

Tientallen vragen borrelen op als je over familielandgoed Den Treek-Henschoten nadenkt, de oase van rust van 2.200 hectare midden in ons zo volle land. Hoe is dit aaneengesloten gebied van bos, landbouwgronden en hei ontstaan? Wie heeft het er voor het zeggen? Wie bepaalt welke bomen er gekapt worden? Hoezo kunnen bezoekers zo maar vrij door al die bossen wandelen, joggen, fietsen, mountainbiken en paardrijden? Wie wonen er in die schilderachtige huisjes? 
Een familielandgoed ontsluierd geeft een inkijk in zowel een bijzondere familiegeschiedenis als een voorbeeldig staaltje particulier natuurbeheer. In tekst én beeld. Journalist Marco Willemse geeft meeslepend antwoord op al deze vragen. Natuurfotograaf Rob Gerritsen brengt in zijn foto's een ode aan het landgoed en aan de vier seizoenen die deze ecologische schatkamer al eeuwenlang zo mooi wisselend belichten. 

Uitgeverij Spitwerk en het landgoed zijn trots op dit staaltje regionale onderzoeksjournalistiek van 136 pagina's. Een prachtig geïllustreerd boek dat je met plezier cadeau geeft aan jezelf of een ander

Dit boek is te koop bij VVV Leusden voor € 24,50

Het is een prachtig verjaardagscadeau of zomaar.

 

Prijzen

  • € 24,50