De Til Leusden

Contact

Adres:
Hamersveldseweg 30
3833 GR Leusden
Plan je route

De Til is van oorsprong een jongeren centrum. Naast jeugdactiviteiten zoals o.a. de prikkeldisco en de brugparty organiseert "de Til" ook activiteiten voor senioren. Op de nieuwe website is een agenda te zien van vele vaste activiteiten. 

Zo wordt er 3 middagen in de week (ma-, woe- en vrijdagmiddag) gebridged. Daar is geen lidmaatschap voor nodig, alle bridge geïnteresseerden kunnen zo binnen lopen. De zaal is 12.45 uur open, om 13.00 uur is de inschrijving gesloten. Diegene die voor het eerst komt kan gratis meespelen, daarna zijn de kosten € 1,50 per keer. Het is ook mogelijk per jaar te betalen, tegen gereduceerd tarief. Er worden 6 rondes met elk van 4 spellen gespeeld. De regels volgens de Nederlandse Bridgebond worden gehandhaafd. Circa 16.15 uur is de uitslag. Een paar keer per jaar is een prijs te winnen. Vraag naar de voorwaarden bij de spelleiding.

Verder zijn er verschillende organisaties die zalen bij "de Til" huren.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met 06-20088044 of u kunt een bericht zenden naar info@detil.nl.

De Til is er voor iedereen. Van jong tot ouder. Dus: van Prikkeldisco tot kaartavonden. Meer weten over de activiteiten