Paarden in Den Treek Henschoten Leusden

Op de overgang van de Utrechtse Heuvelrug naar de Gelderse Vallei ligt familielandgoed Den Treek-Henschoten. Den Treek-Henschoten is één van de grootste particuliere landgoederen van Nederland. Dit uitgestrekte en afwisselende gebied met bossen, landbouw en heide beslaat bijna 2200 hectaren, waarvan zo’n 62 kilometer aan ruiterpaden. Op Den Treek-Henschoten zijn de knooppunten op de ruiterpaden voorzien van nummers die terug te vinden zijn op de topografische ruiterroutekaart op deze website. Om van deze ruiterpaden gebruik te maken, dient u in het bezit te zijn van een ruiterkaart. Deze ruiterkaart kunt u kopen voor een dag, week, maand, voor zes maanden of voor een kalenderjaar en geeft u gelegenheid om tussen zonsopgang en zonsondergang op de daartoe aangelegde ruiterpaden te rijden op het landgoed. Een ruiterpenning wordt per paard afgegeven, dus ook bijrijders kunnen van deze penning gebruik maken.

Ruiterkaart kopen

Ruiterkaarten voor een dag, een week, een maand, zes maanden en een jaar zijn direct online te bestellen in deze webshop. Na bestelling en betaling van een ruiterkaart voor een dag, een week, een maand of voor zes maanden ontvangt u via de e-mail een bestelbevestiging. Deze bestelbevestiging is meteen uw ruiterkaart. Tijdens het bestelproces dient u bij Eventuele opmerkingen de gewenste ingangsdatum van uw ruiterkaart aan te geven. Indien deze datum niet wordt aangegeven, is uw ruiterkaart NIET geldig.

Neem een printversie van deze bestelbevestiging met uw (geldige) legitimatiebewijs mee tijdens het paardrijden. De toezichthouders van het landgoed kunnen u hiernaar vragen. 
Dagkaarten zijn tevens verkrijgbaar bij Pannenkoekenhuis Bergzicht, Doornseweg 23 in Woudenberg.
Een ruiterkaart voor een jaar kan alleen per kalenderjaar besteld worden. Na bestelling en betaling van een ruiterkaart voor een kalenderjaar ontvangt u eveneens een bestelbevestiging via e-mail. Binnen enkele dagen na uw bestelling wordt een ruiterpenning met ruiterbrochure per post toegestuurd. Deze ruiterpenning dient duidelijk zichtbaar aan uw paard bevestigd te worden. Vergeet niet telkens uw (geldige) legitimatiebewijs mee te nemen. De toezichthouder kan u hiernaar vragen. Een ruiterpenning of -kaart wordt per paard verstrekt, zodat ook eventuele bijrijders hiervan gebruik kunnen maken.

Prijzen

  • € 10,00 Dagkaart (zonsopgang tot zonsondergang; datum zelf te bepalen)
  • € 20,00 Weekkaart (7 dagen; ingangsdatum zelf te bepalen)
  • € 30,00 Maandkaart (31 dagen; ingangsdatum zelf te bepalen)
  • € 70,00 Zes maanden (ingangsdatum zelf te bepalen)
  • € 100,00 Jaarkaart (alleen per kalenderjaar)