De VVV Leusden Bucketlist

Ben jij een échte Leusdenaar? Check het met de bucketlist van VVV Leusden! Op deze lijst staan tien activiteiten die échte Leusdenaren, volgens VVV Leusden écht een keer gedaan moeten hebben. Dus: zin om iets leuks te doen deze zomer of in je vakantie? In Leusden valt van alles te beleven!

Hoe werkt het?

Haal de stempelkaart bij VVV Leusden (Hamersveldseweg 77 in Leusden) of bij een van de deelnemende locaties. Dat zijn: Kanocentrum Boerderij Berg, theehuis bij Pluktuin Stoutenburg, Koetshuis Stoutenburg, IJshoeve Ruitenbeek, Vlinder- en bijentuin, bierbrouwerij De Volle Maat, Boerderijwinkel De Riet en molen Den Olden Florus.

Stempels sparen

Op de bucketlist staan 10 locaties. Als je een locatie hebt bezocht, ontvang je een stempel. Op de bucketlist staat waar je aan je stempel kunt komen. Iedereen die tussen mei en 30 september 2018 minimaal 8 van de 10 stempels op z’n kaart verzamelt, mag zich een échte Leusdenaar noemen. Show je afgestempelde bucketlist bij VVV Leusden en ontvang een oorkonde met het predicaat ‘échte Leusdenaar’ en een presentje.

In Leusden valt van alles te beleven!

Je hoeft Leusden niet uit deze zomer! Want ook in Leusden zijn er veel leuke activiteiten op bijzondere locaties. Gezellig om samen met je familie, vrienden en kennissen te doen! Ook voor de toerist is het de moeite waard om met de bucketlist van VVV Leusden onze prachtige gemeente te ontdekken.

Speciale bucketlist-aanbieding

Van mei tot 30 september zijn fietsroute 3 en wandelroute 2 van VVV Leusden geen € 1,50 maar slechts € 1,00.

Zien we je binnenkort met een afgestempelde bucketlist?

De bucketlist is een initiatief van VVV Leusden. 

Openingstijden

  • elke maandag13.30 - 17.30 uur
  • elke dinsdag10.00 - 17.30 uur
  • elke woensdag10.00 - 17.30 uur
  • elke donderdag10.00 - 17.30 uur
  • elke vrijdag10.00 - 17.30 uur
  • elke zaterdag10.00 - 15.00 uur
  • elke zondaggesloten

Reviews