Bloemenplukbon Leusden

Contact

Adres:
Vlinderpad 1 Hoek Heiligerbergerweg/Groe
3833 Leusden
Plan je route

De plukbon is vanaf heden te koop.

De bloemenplukbon is voor 12 euro te verkrijgen bij de VVV en bij de vlindertuin

Heeft u een plukbon, dan kunt u vanaf juli, iedere zaterdag- en zondagmiddag op de bloemenakker terecht voor een mooi veldboeket.

CML Milieuorganisatie en de Agrarische natuur- en milieuvereniging Vallei Horstee zaaien opnieuw een akker in met aantrekkelijke bloemen en kruiden. De bloemen zijn niet alleen mooi om te zien en om in een vaas te zetten, maar ook van groot belang voor vogels, vlinders, bijen en allerlei andere dieren om voedsel en beschutting te zoeken.

In de maanden juli, augustus en september kunnen bezoekers van de bijen- en vlindertuin elke zaterdag- en zondagmiddag, van 13:00 tot 16:00 uur, een bos bloemen komen plukken.

Daarvoor kopen zij eenmalig € 12,00 een Bloemenplukbon bij de VVV Hamersveldseweg 77 Leusden (in de Bibliotheek). Het geld dat de bonnen opbrengen wordt gebruikt om volgend jaar weer zaad te kopen en de akker opnieuw in te zaaien.

Leuk cadeau 3 maanden lang in het weekend een bloemetje.

Ook leuk voor een verjaardag, Kerst, Pasen, Pinksteren je kunt altijd en ieder weekend een bosje bloemen voor je vrouw, moeder of schoonmoeder of een jarige gaan plukken.

En als u op visite gaat hoeft dat niet meer zonder bloemen.

De Bloemenplukbonnen zijn vanaf nu te koop bij de VVV (in het gebouw van de Bibliotheek in winkelcentrum Hamershof).

De pluktuin is bereikbaar via de vlinder- en bijentuin, deze ligt op de hoek van de Heiligenbergerweg en de Groene Zoom (Vlinderpad, achter de bushalte).

Prijzen

  • € 12,00