E-Bike verhuur Leusden

Tijmen en Danique, geboren en getogen in het prachtige Leusden. Beide liefhebber van de mooie omgeving, welke zich kenmerkt door het afwisselende landschap.

Tijmen, voorheen eigenaar van een tweewielerzaak en Danique, medewerkster bij het prachtige Theehuis Mon-Chouette, welke direct grenst aan het fietspad van de Grebbelinie. Vanwege de prachtige ligging en de uitgestrekte fiets en wandelpaden is het idee ontstaan om een extra service aan te bieden voor de vele recreanten in de omgeving in samenwerking met Theehuis Mon-Chouette.

Een dagje weg, een week vakantie, of een familie of bedrijfsuitje? Bij ons kunt u fietsen huren voor elke gelegenheid!

Omgeving van Leusden inclusief fietsknooppunten route starten kan direct vanaf de verhuurplek.

De omgeving van Leusden & Woudenberg wordt door de vele bezoekers beschreven als prachtig. Deze fietstocht neemt je mee door Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Met deze route zie je al het moois van twee werelden. In het Nationaal Park is het heerlijk om te genieten van de rust en de stilte. Als je bij knooppunt twee van de route afstapt kom je bij de Pyramide van Austerlitz, waar je een prachtig uitzicht hebt over het park. Je fietst langs een landschap van heidevelden en oude loof- en naaldbossen. In de Gelderse Vallei vind je laagland met weilanden en mooie vergezichten. Eenmaal op de Grebbelinie fiets je langs de overblijfselen van de Tweede wereldoorlog, waardoor je nog meer ervaart hoe belangrijk vrijheid is.