Fort33 Leusden

Fort33 is het cultuurpodium van Leusden én een geweldige plek. Dat weten al veel Leusdenaren. Ze komen voor concerten en feesten, maar ook om bij te kletsen met vrienden en nieuwe mensen te ontmoeten. Maar Fort33 is meer! In samenwerking met jongerenwerkers, buurtsportcoaches en vrijwilligers worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor jongeren, ouders en inwoners met een beperking. Van een thema-avond over zakgeld en een weerbaarheidstraining voor basisschoolkinderen tot Café Chantant; de gezellige meezingmiddag voor ouderen.

Alle bewoners van Leusden e.o. kunnen tegen vergoeding ruimte gebruiken in FORT33. Dit kan zijn voor het geven van een cursus, een optreden van een band of een dj, een verenigingsactiviteit met dj of band, een klassenavond of een schoolfeest of reünie etc.

De bovenzaal van FORT33 is beschikbaar voor groepen tot maximaal 80 personen. Er is een gezellige bar en de ruimte kan naar eigen inzicht worden ingedeeld met zitjes en/of statafels.

Voor het organiseren van een optreden t.b.v. de eigen vereniging of voor een (CD-)presentatie van een band of dj’s is de grote zaal beschikbaar. Men kan dan gebruik maken van de professionele licht en P.A. voorzieningen. Afhankelijk van het aantal bezoekers/deelnemers wordt het gebruik van deze zaal gecombineerd met de sfeervolle aangrenzende barruimte.

Beschikbare zalen:

Bovenzaal (max. capaciteit 80 personen)
Grote zaal (max. capaciteit 250 personen)
Kleine zaal (max. capaciteit 100 personen)
Combinatie grote & kleine zaal ( 350 personen)
Vergaderruimte (max. capaciteit 10 personen)

Bij interesse of voor meer informatie kunt u mailen naar:
nick@fort33.nl of bellen naar: 033-4945691 (di t/m vrij van 10.00 – 18.00 uur, maandag gesloten)