Paleis Soestdijk

Contact

Adres:
Amsterdamsestraatweg 1
3744AA Baarn
Plan je route

Openingstijden Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk is op vrijdag, zaterdag en zondag open voor publiek. U kunt ieder half uur deelnemen aan een rondleiding informatie via de website van Paleis Soestdijk.

Het park van 09:30 - 17:30 uur. Ons restaurant sluit om 17:00 uur. 

HET PALEIS

BEZOEK HET PALEIS

Een bezoek aan Paleis Soestdijk is een unieke belevenis. Het bezoek zelf voert vooral door het officiële en eveneens oudste gedeelte van het paleis: de representatieve stijlkamers. Ook ziet u enkele privé vertrekken van de laatste bewoners. Bovendien leert u Paleis Soestdijk kennen waarin prins Bernhard en prinses Juliana lange tijd hebben gewoond. De originele sfeer is zoveel mogelijk behouden gebleven.

Het gebouw is authentiek en bijna zeventig jaar intensief bewoond. Dit maakt het tot een kwetsbaar onderdeel van ons cultureel erfgoed.

RONDLEIDINGEN
Tijdens de openstelling zijn er instaprondleidingen door het paleis. Uiteraard kunt u ook zelf het paleis bezichtigen en staan de gidsen in de stijlkamers u graag te woord. Voor groepen van minimaal 15 tot 20 personen is op aanvraag een gids voor een exclusieve rondleiding te reserveren. Kijk hier voor meer informatie

High Tea

De tuinrondleiding eindigt bij de Oranjerie waar u een Koninklijke High Tea wordt geserveerd inclusief Prosecco. Deze overheerlijke High Tea is beschikbaar vanaf twee personen. Een ware traktatie in de Oranjerie met een bijzondere selectie Mai Diva thee-soorten en verschillende hartige en zoete heerlijkheden. Ook kleine prinsen en prinsessen kunnen genieten van onze High Tea. Deze wordt geserveerd met thee of limonade en aangepaste lekkernijen. Elke zondag van juni tot en met augustus kunt u deelnemen aan dit heerlijke arrangement. Eventueel kunt u het arrangement ook boeken inclusief toegang tot het paleis.

Meer evenementen Paleis Soestdijk