Sorry, deze locatie is niet meer beschikbaar

(Tip) Farm Visit arrangementen voor groepen

Rondleiding melkveebedrijf

Op ons melkveebedrijf melken wij onze 100 melkkoeien met 2 melkrobots. Een melkrobot is een machine waardoor de koe automatisch gemolken wordt. De robot reinigt automatisch de spenen en sluit daarna de melkbekers aan de uiers aan. Het melken met een melkrobot gaat 24 uur per dag door. Wij zijn erg blij met deze moderne manier van melken en vinden het leuk om dit aan u te laten zien tijdens een rondleiding over ons bedrijf. We gaan natuurlijk niet alleen bij de melkrobot kijken, maar ook de kalfjes en de rest van het bedrijf komen aan de beurt!

Groepsprijs voor groepen tot maximaal 20 personen: 150 euro incl. BTW.
De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en is als ochtend of middag programma te boeken. Het arrangement is evt ook uit te breiden met een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.

BoerenBootCamp

BoerenBootCamp, dat betekent sportief aan de slag op de boerderij. Bootcampen is een uurtje sporten in de natuur, met oefeningen die simpel van opzet zijn en snel aan te leren. Geen ingewikkelde danspasjes, maar gewoon lekker aan de bak in een groep voor zowel mannen als vrouwen op je eigen niveau. Tijdens Bootcamp maak je gebruik van datgene wat in de buurt is om een oefening te doen, bv een brug of hek. BoerenBootCamp doen we op de boerderij en daar maken we ook gebruik van datgene wat we tegen komen. Een baal hooi, een hek om de koeien tegen te houden of een voerbak bijvoorbeeld. Lekker sporten tussen de koeien onder de professionele begeleiding van Robert of Joska van Madventure!

Leuk als bijzonder bedrijfsuitje met collega’s of met een groep vrienden of vriendinnen.
De kosten van dit arrangement zijn 15 euro pp incl BTW en een flesje BoerenWater
De minimale groepsgrootte is 10 personen.

BoerenStoomCursus
 

Met de boerenstoomcursus leert u in één middag de fijne kneepjes van het boerenvak. Koeien voeren, eieren sorteren en kalfjes verzorgen. En natuurlijk ook trekker rijden en lekker met de koeien knuffelen. Na afloop nog een lekkere boerenborrel en de welverdiende boerenbul om thuis in te lijsten.

• Bedrijfsuitje? Aan het eind kiest boer Hendrik Jan in welk team de beste boeren zitten!
Duur: van 13.30 – 18.00 Prijs: 50 euro pp incl. BTW. (inc. koffie/thee, koeienvlaai en boerenborrel).
Met aansluitend barbecue: 77,50 euro pp incl. BTW.
Niet de hele middag de tijd om een BoerenStoomCursus te volgen. Geen nood! Er is ook een kleinere variant beschikbaar voor 25 euro pp incl. BTW.