(Tip) Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort ligt aan de A28, nabij Amersfoort. Steden als Utrecht en Apeldoorn zijn makkelijk te bereiken.

De Utrechtse heuvelrug ligt op korte afstand van Leusden en ook de Veluwe is goed bereikbaar. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid, een restaurant, een grand café en vergaderfaciliteiten.

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort combineert gezelligheid met functionaliteit op een uitstekende locatie. Vanaf de A28 zijn steden als Utrecht en Apeldoorn makkelijk te bereiken en Amersfoort bevindt zich even boven Leusden. Amersfoort ligt tegen de Utrechtse Heuvelrug, waar wandel- en fietsliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Utrecht en Amersfoort bieden goede mogelijkheden om te winkelen en ook de cultuurminnende bezoeker zal niet teleurgesteld zijn in deze bruisende steden. De indrukwekkende Dom van Utrecht is zeker een bezoek waard.

Alle kamers in het hotel zijn onder meer voorzien van televisie, telefoon, douche, bad, toilet en balkon. Het behaaglijke restaurant heeft een gezellig terras en een uitgebreide menukaart, met gezonde lunches en afwisselende hoofdgerechten, ook voor vegetariërs. Naast alle comfort van een 4-sterren hotel biedt het Van der Valk Hotel Leusden- Amersfoort goede mogelijkheden voor het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten. De zeven vergaderzalen kunnen per dagdeel worden gehuurd, met alle gewenste faciliteiten. Dankzij verschillende opstellingen kunnen bijeenkomsten van elke aard worden georganiseerd. Bij het hotel kunnen gasten gratis parkeren.

Eten en drinken

Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 10:30 uur geserveerd, op zaterdag en zondag van 08:00 tot 10:30 uur. Ook bestaat de mogelijkheid om een lunchpakket te laten klaarmaken.
Moderne gerechten, seizoensproducten, warme en koude buffetten en internationale gerechten sieren de kaart van het restaurant. Een kindermenu, kleurplaten en kleurtjes zijn beschikbaar voor de kleintjes. Elke zondag is er een brunch in het restaurant. Naast een restaurant beschikt het hotel ook over een grand café, dat van maandag tot en met vrijdag open is vanaf 09:00 uur en in het weekend vanaf 17:00 uur.

Internet

In het hotel kan men tegen betaling gebruikmaken van draadloos internet van KPN HotSpots. Sessiekaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Overige informatie

- Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie.
- Op aanvraag kan een extra bed op een kamer worden geplaatst voor € 30,00 per nacht.
- Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Omgeving

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort ligt dicht bij Amersfoort, waar u bijvoorbeeld een bezoekje kunt brengen aan Dierenpark Amersfoort, een leuke attractie voor jong en oud. Leusden ligt ook niet ver van de Utrechtse Heuvelrug verwijderd. In dit natuurgebied zijn talloze fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Ook zijn er in de buurt verschillende golfbanen te vinden, waaronder in Utrecht en de Bilt.