(Tip) Restaurant Bavoort

Méér dan alleen een restaurant.

Het restaurant is gevestigd aan de rand van Landgoed Den Treek en nog geen 2 minuten rijden vanaf de A28. Naast uitgebreid lunchen, dineren & borrelen kunt u ook terecht voor diverse groepsarrangementen.

Rustpunt en startpunt

De locatie is een uitstekend rustpunt of startpunt voor een prachtige wandeling, fietstocht of tourroute in of rondom landgoed Den Treek. In combinatie met twee terrassen kunt u van de natuur genieten alvorens u weer verder gaat of juist gaat beginnen.

Daarnaast kunt u in het restaurant of bij de VVV-Leusden ook onze eigen wandel- en/of fietsroutes verkrijgen. De wandelroute betreft 5,7 km langs o.a. het prachtige vogelwater. De fietsroutes zijn te verkrijgen in 8, 15 of 19 km en gaan doorgaans door het prachtige landgoed.

De locatie bevindt zich ideaal ten opzichte van diverse tuinen die bezocht kunnen worden in de zomermaanden.

Leuk voor elk gezelschap

Naast een heerlijk vers afgebakken broodje tijdens de lunch, een mals gegrild stuk vlees tijdens het diner of een kleine snack tijdens de borrel bieden zij ook volop mogelijkheden voor groepen. De populairste arrangementen zijn High Tea, BBQ, buffetten en walking diners. Daarnaast is natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Ook hier schenken zij o.a. lokaal bier van Bierbrouwerij De Volle Maat uit Leusden

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Makkelijk bereikbaar en onbetaald parkeren direct naast het restaurant. In het restaurant bent u van harte welkom om samen te genieten van diverse gerechten. Ze werken uitsluitend met verse producten én waar mogelijk met lokale leveranciers.

Kijkt u ook eens op de website, voor o.a. de huidige menukaart, brochure en een impressie van het restaurant.

Bavoort, waar genieten de standaard is

Openingstijden

 • elke maandaggesloten
 • elke dinsdag11.00 - 23.00 uur
 • elke woensdag11.00 - 23.00 uur
 • elke donderdag11.00 - 23.00 uur
 • elke vrijdag11.00 - 23.00 uur
 • elke zaterdag11.00 - 23.00 uur
  11.00 - 00.00 uur
 • elke zondag11.00 - 23.00 uur
  11.00 - 00.00 uur
 • 28 december geopend om 17:00 uur oudjaars- en nieuwjaarsdag gesloten