Trots Kerst Special bij Kasteel Groeneveld Baarn

De eerlijkste, puurste en verrassendste Kerstmarkt van Nederland vindt plaats van 18 t/m 20 december in en rond Kasteel Groeneveld in Baarn.
Hier vind je de mooiste en lekkerste producten voor onder de kerstboom en op tafel. Natuurlijk kun je op de markt ook genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Zo is er bijvoorbeeld een prijs winnende witte en rode glühwein te verkrijgen of een heerlijke portie poffertjes, oliebol of Frankfurter.
Zangkoren, solisten, workshops en gekkigheid maken deze kerstmarkt tot een grandioze belevenis.
Ook de kinderen kunnen hun hart ophalen, met onder andere eindeloos knutselen en broodjes roosteren.

De prachtige en rustieke omgeving van Kasteel Groeneveld zorgt ieder jaar voor een sprookjesachtig effect op de Trots Kerst Special, waarvan dit jaar de zesde editie wordt gehouden. Bovendien is de special gratis toegankelijk.  Hij is is nog intiemer van opzet dan de andere jaren. Een energiek gilde van ondernemers laat de bezoekers meedelen in hun passie en kennis, terwijl de beroemde ontspannen sfeer van de Trots markten voor een rustpuntje in de hectiek rond de kerstdagen zorgt.

Rond en in Kasteel Groeneveld is nog meer te doen. De interactieve tentoonstelling van de Fabeltjeskrant en andere educatieve exposities zijn natuurlijk te bezoeken. En mocht het op de markt onverhoopt niet lukken om dat allerlaatste cadeautje te vinden, dan zijn in de Kasteelwinkel ook unieke cadeaus te vinden. 

Honden zijn aangelijnd en droog toegestaan.

Wanneer

  • vrijdag 18 december 202015.00 - 21.00 uur
  • zaterdag 19 december 202010.00 - 18.00 uur
  • zondag 20 december 202010.00 - 18.00 uur
  • 18 december, tussen 17 en 19 uur happy Glühwein toost op 2020

Prijzen

  • Gratis Parkeren is tevens gratis, maar de ruimte is beperkt dus kom als het even kan lekker op de fiets.