Santa Run Doorn

Kerkplein 2 Plein voor het Cultuurhuis
3941 HV Doorn

Op zaterdagmiddag 12 december organiseert Rotary Club Doorn de tweede Santa Run door het centrum van Doorn. Een loop waarbij meedoen centraal staat. Het is dan ook geen wedstrijd maar een gezonde loop voor het hele gezin. Gegarandeerd een onvergetelijke start van de Kerstvakantie!

De opbrengst komt onder meer ten goede aan een leuke middag voor medemensen zonder een netwerk op de Heuvelrug.

Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar de Nierstichting voor onderzoek en ontwikkeling van een draagbare kunstnier. Deze is bedoeld om nierpatiënten de mogelijkheid te bieden om uit hun isolement te kunnen komen. Doe jij ook mee en help nierpatiënten aan een menswaardig bestaan. Schrijf je dan snel in!

Tenslotte willen wij met deze actie een bijdrage leveren aan diverse (sport)verenigingen in Doorn.

Voor €15,00 schrijf je je in en ontvang je een kerstman/vrouw pak en startnummer, plus leuke start- en finish activiteiten. Voor jeugdige deelnemers tot en met 18 jaar geldt een inschrijftarief van € 12,50

Dit jaar kun je ook komen in je eigen kerstpak met kerstmuts! Geef dit aan bij je aanmelding! Je krijgt dan wel een startnummer, goodiebag en medaille. We zijn reuze benieuwd naar alle mooie kerstpakken!

Voor de sportieve lopers is er een langere route van 4,2 km en voor de wandelaars een route van 2,9 km. Je hoeft je keuze niet vooraf op te geven, we geven de splitsing tussen de twee verschillende wandelingen aan op de route!

Burgemeester Naafs zal weer om 15.00 uur de kerstbel luiden als start van de Santa Run 2019!   Een enthousiaste burgemeester Naafs heeft weer toegezegd om de start van de Santa Run in te luiden. Na de warming-up om 14:30 uur zal een lang rood lint van kerstmannen, -vrouwen en -kinderen door Doorn kronkelen en op feestelijke wijze de kerstvakantie inluiden. Bij de finish zal onze burgemeester de medailles aan de eerste binnenkomers uitreiken. Door deel te nemen draag je ook bij aan een van de goede doelen waarvoor de opbrengst van dit spektakel bestemd zal zijn.

• zaterdag 12 december 2020om 14.30 uur