Kerst op Stadsboerderij de Vosheuvel

Deze zaterdag organiseert Stadsboerderij de Vosheuvel Amersfoort, een gezellige kerstactiviteit!

Tijdens deze sfeervolle kerstactiviteit is er van alles te doen voor jou en voor de kinderen. De boerderij is speciaal in gezellige kerstsfeer gebracht. Overal zijn kerstlichtjes, warme vuurtjes,kerstbomen, een kerststal, kortom een heerlijke kerstsfeer!

Voor de kinderen zijn er meerdere leuke activiteiten te doen. Ze kunnen o.a. hun eigen kerststukje of kerstversiering voor in de boom maken. Ook is er een leuke speurtocht over het mooi verlichte terrein. Als het weer goed is kan je zelfs een ritje maken op een speciaal in kerstsfeer gehulde trekker met kar.   

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd, ze verkopen warme chocolademelk, erwtensoep, broodjes worst en natuurlijk ook Glühwein. Op het erf zullen verschillende kramen staan waarop leuke info is te vinden of mooie artikelen te koop zijn. Kortom een hele leuke en gezellige activiteit waardoor je al helemaal in de kerststemming zult komen!

De entree is € 2,50 per persoon, de opbrengst komt geheel ten goede aan het in stand houden van onze mooie Stadsboerderij. Bent je éénmaal binnen dan zijn bijna al activiteiten voor de kinderen gratis!  

Deze dag is leuk voor jong en oud, kom jij ook?

Wanneer

  • zaterdag 12 december 202013.00 - 18.00 uur

Prijzen

  • € 2,50