Winter / Kerstmarkt Spakenburg

Contact

Adres:
Centrum
3752 AH Spakenburg
Plan je route

Op donderdag 10 december 2020 van 15.00 uur tot 21.00 uur is het authentieke centrum van Spakenburg het decor van de Wintermarkt.

Sfeervol ShoppenNaast de museumhaven met verlichte silhouetten van de bottermasten worden cultuur en historie gemixt met gezellig shoppen en lekkere hapjes. De knusse sfeer komt tot een hoogtepunt zodra de avond valt en het dorp letterlijk oplicht door een sterrenhemel aan lampjes in de bomen.

Foodtrucks en verwarmde terrassenGeniet van heerlijke gerechtjes bij de foodtrucks en op de verwarmde terrassen van het Spuiplein. Vind unieke winterse cadeautjes en ambachtelijk bereide producten op de markt. Versier koekjes met kids bij Bakkerij Klaas Hartog om vervolgens mee te swingen met de wandelende Dixieman. Of zwier een rondje met de draaimolen op het Oostpoortplein.

Deel je droomDecember is bij uitstek de maand om een ander iets moois te gunnen. Omdat diegene een moeilijke tijd heeft gehad, geen middelen daarvoor heeft of juist altijd voor een ander klaar staat. Weet jij een stille wens van een iemand die je een bijzonder cadeau gunt? Deel die droom dan op de Van den Hoogen Engineering wensmuur tijdens de Wintermarkt. Wie weet komt die droom dan uit.

Winterwonderland op de werf De scheepstimmerwerf is omgetoverd tot een intiem winterwonderland en mag je zeker niet missen. Deze historische werkplek schijnt een romantisch licht van olielampen op handgemaakte houten decoraties, vintage boeken en kerstbomen. De glühwein hangt te warmen boven een knisperend houtvuur en met een beetje geluk speelt de stoere scheepsbouwer een deuntje op zijn gitaar. Kom je ook?

Wanneer

  • donderdag 10 december 202015.00 - 21.00 uur