Ommetje App

Ommetje app

Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De Ommetje-app helpt je daarbij.

Start met vrienden, familie of collega’s een eigen wandelcompetitie of ga de uitdaging aan tegen de rest van Nederland. Hierdoor kan je op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op de dezelfde locatie bent. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een Ommetje te maken.

De Ommetje-app is ontwikkeld met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij vertelt je na iedere wandeling een interessant hersenfeitje.

Ommetje app in Leusden

Download de app Ommetje en meld je aan met de code EQDWP. Kies je wijk: Achterveld, Leusden en Leusden-zuid. Voor elke 100 ommetjes die worden gelopen doneert de Rotary Leusden 10 euro aan de voedselbank met een maximum van 500 euro. Je kan kijken op de pagina Wandelen in Leusden voor leuke wandelingen in Leusden.

Downloaden

Je kan de app downloaden via de website van de hersenstichting. Ga hiervoor naar https://www.hersenstichting.nl/ommetje/

Download gratis de Ommetje-app, kom hogerop in de ranglijst, speel alle medailles vrij en word de fitste van jouw team! Dé Nr.1 Wandelapp van Nederland!

Blijf juist nu in beweging met de Ommetje-app!

•  Wandelen geeft energie, helpt bij onthaasten en verbetert je creativiteit
    •  Met de gratis Ommetje-app kun je toch samen wandelen
    •  Elke dag een Ommetje maken is goed voor je hersenen
    •  Neuropsycholoog Erik Scherder geeft interessante hersenfeitjes