Gildefeesten Soest

Ferdinand Huycklaan 5 a
3768 HW Soest

Vanaf zaterdag 17 tot en met maandag 26 augustus worden in Soest weer de jaarlijkse gildefeesten georganiseerd rondom het Koningsschieten door de gildebroeders van het Groot Gaesbeeker Gilde. In het eerste weekend de 2e editie van het Soester Wandelweekend, een samenwerking van de Rotaryclub Soest-Baarn met Le Champion. Dit is de opmaat naar een zeer afwisselend programma, verzorgd door Stichting Gildefeesten Soest in samenwerking met het G7root Gaesbeeker Gilde. Muzikale, culturele, sportieve en folkloristische activiteiten vormen de ingrediënten voor een tiendaags volksfeest voor Soest en omstreken, waarbij dat laatste zeer ruim genomen mag worden.

Fiets en wandeltochten, een Gildeloop, feestavonden met Wolter Kroes, JeBroer en vele anderen, kinder- en volksspelen een volkspaardenfeest, koningsschieten en nog veel meer!