Museum M.A.C. House Leusden

Museumjaar 2019 – Tentoonstellingen Agenda - Verwacht:

2019 belooft wederom een interessant Museum Jaar te worden met medewerking van kunstenaars uit binnen- en buitenland. - Alle kunstenaars zullen naar Leusden komen voor de Openingen -

‘El Día de los Muertos´ :

Solo van Beeldend Kunstenaar Blanca Nelly Garza (Monterrey – Mexico) – 2d werk en installatie M.A.C. House - 3 nov.’19 t/m 22 mrt ‘20

Museum Bezoek: Wilt u het museum bezoeken? Stuur mail aan lacasaholandesaterra@gmail.com en vermeld datum en tijdstip waarop u wilt komen. U ontvangt dan een bevestigingsmail. Entree tot het museum is altijd gratis. Bezoekersadres: Dalmatië 5 - 3831 EE Leusden .

Toekenning Kunstprijs ‘Gouden K’.

Op voordracht van de Wethouder van Cultuur, Erik van Beurden van de Gemeente Leusden, heeft Margareth Degeling – Oprichter en Art director van Culturele Stichting La Casa Holandesa – Terra dell’Arte en Museum M.A.C. House Leusden, op 10 nov. 2018, de Kunstprijs ‘Gouden K’ uitgereikt gekregen. Deze prijs is in het leven geroepen door Stichting Kunstweek en is toegekend vanwege haar ‘uitzonderlijke prestaties’ m.b.t. het onder de aandacht brengen van Hedendaagse Beeldende Kunst en (inter) nationale Kunstenaars ten behoeve van de Culturele Stichting en Museum M.A.C. House Leusden. Het was een grote verrassing en een eer deze prijs in ontvangst te mogen nemen! Een opsteker voor het tentoonstellingsbeleid van Museum M.A.C. House Leusden!

• dagelijks t/m 22 maart 202010.00 - 17.00 uur

• Gratis