GEANNULEERD Bevrijdingsconcert 2020: We 'll meet again...

De Bosrand 17
3931 AP Woudenberg

Op dinsdag 5 mei 2020 organiseert harmoniegezelschap Fidelio het bevrijdingsconcert  "We 'll meet again" in De Camp.

Dit concert staat in het teken van 75 jaar bevrijding en het Woudenbergse muziekgezelschap heeft de intentie een muzikale ode te brengen aan hen die streden voor onze vrijheid en ervoor zorgden, dat wij nu nog van deze vrijheid kunnen genieten.

Om het concert een extra Woudenbergs tintje te geven is Fidelio er in geslaagd een projectkoor te vormen uit alle Woudenbergse koren en Woudenbergers, die het leuk vinden om te zingen.

Het belooft een boeiend en vertellend programma te worden, met muziekstukken en zangnummers uit de tijd van en na de oorlog.

Aanvang: 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur)

Toegangsprijs: € 12,50

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of in de voorverkoop bij Boekhandel van Lunteren.

• dinsdag 5 mei 2020