Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Koningsnacht Leusden

Contact

Adres:
Zwarteweg 3,5 en 6
3833 AK Leusden
Plan je route

Ook dit jaar is het weer groot feest op parkeerplaats “De Biezenkamp” aan de Zwarteweg in Leusden. De drie aangrenzende horecagelegenheden Café De Dikke, Café De Swartesteegh en restaurant Hello Again organiseren weer een groot feest op vrijdag 26 en zaterdag 27 april. 

Voor jong en oud 

Het feest is voor alle leeftijden en ook de inwendige mens wordt goed verzorgd. Voor de kinderen is er een springkussen, er staat een grote buitenbar en er zijn diverse warme en koude snacks verkrijgbaar. De toegang is gratis! De organisatie is er van overtuigd dat het weer een groot muzikaal spektakel gaat worden: Zowel met het muzikale programma als met het vermaak voor de kinderen en de horecavoorzieningen hebben we weer een mooi programma samengesteld voor alle Leusdenaren.

Zoals ieder jaar is de entree gratis.

Programma;

19:00 uur plein open 

De carrière van Willie begon in de late jaren zeventig. Na een geweldige reputatie opgebouwd te hebben in het live circuit belandde Willie's single 'Waarom kreeg ik van jou een straatverbod' zelfs op de verzamelelpee 'Alle dertien te gek, weet jewel...'. Helaas maakten een gevalletje steunfraude, alle negatieve publiciteit die daaruit voortvloeide en een aantal jaren detentie een voortijdig einde aan een glorieuze zegetocht naar de top van de vaderlandse hitparades. En het werd stil... Tot 2001! Want Willie is terug! Samen met een nieuwe begeleidingsband, bestaande uit de top van het genre, gaat hij verder waar hij destijds noodgedwongen moest stoppen. Met het beste uit het repertoire van vakbroeders als Jacques Herb, Henk Wijngaard, André Hazes en Ben Cramer is al 10 jaar lang geen podium meer veilig voor Willie en de Billies... Gezellug!

Zaterdag 27 april

18:00 uur plein open 

Ook op Koningsdag weer een lekker muziek feestje met o.a. Nina ten Kate & band en Groove Society. De Apeldoornse zangeres Nina ten Kate schopte het in 2018 bij de Voice of Holland tot aan de Battles.