Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Classico Giro Utrecht

 

De tiende editie van de Classico Giro Utrecht die gepland staat op 17 mei, wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum later in dit jaar.

 

De tiende editie van deze toertocht in Italiaanse sferen gaat wederom van start op het Utrecht Science Park. Hierbij heb je keuze uit een 75, 110 of 150 kilometer-lange tocht over de Utrechtse heuvelrug.

Wij zagen veel lachende mensen en aan de vele positieve reacties te horen verheugen mensen zich al op de lustrumeditie van 2020.

Elk jaar vertrekken duizenden wielrenners van de Classico Giro Utrecht richting de Utrechtse Heuvelrug om het prachtige landschap te ontdekken. Deze unieke pelotonstocht neemt ons even mee terug naar 2010. Dat was het jaar dat de Giro d’Italia de eerste grote ronde werd die Utrecht aandeed. In de route zitten ook delen van het parcours dat toen gereden werd. De Classico Giro Utrecht is sindsdien een jaarlijks terugkerend evenement voor recreatieve en sportieve fietsers uit het hele land. Je kunt kiezen uit vier afstanden: 35, 75, 110 en 150 kilometer. De Classico Giro Utrecht is te fietsen in een peloton of zelfstandig met een uitgepijlde toertocht.

Wanneer

  • zondag 17 mei 2020om 09.00 uur