Lisiduna bij Jobs koffiekamer Leusden

Op deze zaterdag geeft het orkest van muziekvereniging Lisiduna een gratis toegankelijk optreden naast het terras van Jobs Koffiekamer in Leusden.

Het optreden duurt van 12 tot 14 uur. Het publiek kan tijdens het concert genieten van koffie en een broodje bij Jobs Koffiekamer.

Bij het optreden laat het orkest van Lisiduna een divers repertoire horen. Het orkest gaat van bekende hits zoals “Zoutelande” tot een prachtig stuk waarbij de reis van een stoomlocomotief wordt nagebootst. Voor het concert hoeft het publiek geen entree te betalen. Lisiduna nodigt Leusden en de regio van harte uit om te komen genieten van muziek onder het genot van koffie en een broodje.

Lisiduna

Lisiduna bestaat 110 jaar, maar onze kern is nooit veranderd: samen muziek maken. Dat is wat de leden van Lisiduna verbindt. Lisiduna is muziek. Ieder lid is een deel van het geheel. Samen maken we de muziek, samen maken we Lisiduna. Waar we bij Lisiduna veel waarde aan hechten, is dat de leden plezier maken en dat er een goede sfeer is binnen de vereniging. Wij geloven dat plezier en sfeer de sleutels zijn tot succes. Met succes bedoelen we dat we als vereniging bereiken wat we willen bereiken: samen mooie muziek maken.

Lisiduna is dé muziekvereniging van Leusden. Binnen Lisiduna zijn er verschillende muzikale groepen: het orkest, de malletband, de marchingband en het dweilorkest.

• Gratis