Voorjaar braderie Nijkerk

Op het Plein in Nijkerk staan weer kramen en verkoopwagens als daar voor de 16e maal de jaarlijkse Nijkerkse Voorjaarsbraderie gehouden wordt.

De Nijkerkse Voorjaarsbraderie onderscheidt zich van andere braderieën door de strikte toepassing van branchebescherming. Dit houdt in dat per soort artikelen maar één of twee deelnemers worden toegelaten. Hierdoor ontstaat een grotere variëteit dan op andere braderieën, waar vaak veel dezelfde artikelen te koop zijn.

Ook dit jaar is er weer een grote verscheidenheid aan artikelen, zoals riemen, tassen, portemonnees, bedtextiel, accessoires voor tablet en telefoon, reparaties smartphones, dames-, heren- en meisjeskleding, tupperware, hoedjes en sjaaltjes, tafelzeil, zelfgemaakte hobbyartikelen, en decoraties voor binnen- en buiten.

Daarnaast kan men terecht voor poffertjes, ambachtelijk gerookte vis, popcorn en suikerspin.
Een kraamzorg instelling is er met een kraam om info te geven, net als de AED Stichting Nijkerk-Hoevelaken.
De grootste trekpleister is zonder twijfel, net als vorig jaar, The Fudge Factory, met een Engelse dubbeldekker van waaruit men Fudge, traditioneel Engelse zoetwaren, verkoopt.

The Fudge Factory doet ook dit jaar weer de Nijkerkse Voorjaarsbraderie aan als voorbereiding op hun jaarlijkse toer door heel Europa, welke tussen begin april en eind oktober meerdere landen aandoet.

Wanneer

  • zaterdag 27 maart 202110.00 - 16.30 uur