Najaarsconcert 'Divertimento"

Heygraef 9
3931 ML Woudenberg

"Divertimento"

Op zaterdag 9 november geeft Harmoniegezelschap Fidelio haar jaarlijkse najaarsconcert.

Stond het concert in het voorjaar in het teken van dans en muziek, zo zal dit concert vooral in het teken staan van diversiteit in de muziek.

Een zeer gevarieerd programma neemt de toeschouwer mee van zuiver klassieke tot lichte swing muziek.

Onder meer worden uitgevoerd: Flashing Winds van Jan van der Roost, Mambo uit de West Side Story, Romeo en Julia ouverture van Tchaikovsky en het bekende Sing, sing, sing.

Een klapper wordt het Marimba Concert van Satoshi Yagisawa, dat uitgevoerd gaat worden door maestro Michiel van Vliet op een "mega" marimba, terwijl hij ook nog het orkest dirigeert!

Kortom muzilaliteit ten top; Fidelio staat garant voor een mooi cultureel avondje uit!