Open dag zweefvliegen Soesterberg

Verlengde Paltzerweg 45
3768 MX Soest

HOGERE SFEREN tijdens Open Dag van Zweefvliegclub Soesterberg ACvZ

Op zaterdag 14 september is de jaarlijkse Open Dag van de Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen, gevestigd op de voormalige Vliegbasis Soesterberg. De ACvZ stelt deze dag vol trots haar deuren open voor het publiek. Een unieke kans om kennis te maken met de zweefvliegclub, haar zweefvliegtuigen en lieren.

De zweefvliegclub heeft deze dag ingericht om zweefvliegen van dichtbij te laten zien, zo zal er een uitgebreide static show zijn, een springkussen voor de kinderen en vele andere leuke activiteiten. Tevens is mogelijk om een kennismakings zweefvliegvlucht te maken bij de ACvZ, een unieke kans om ‘vrij als een vogel’ te zweven boven het prachtige Utrechts Landschap, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, u kunt zich binnenkort aanmelden via de website van de zweefvliegclub. De toegang tot het evenementterrein is gratis!

• Gratis