Wintersfeerdagen De Briellaerd Barneveld

Winter
Half november, begin december zijn de vaste planten uitgebloeid en komen de bomen in rust. Maar dit houdt niet in dat we ons op de Briellaerd in een hoekje nestelen voor een winterslaap.
Buiten genieten tijdens vorst
Ook in de winter zijn de tuinen een plaatje, met name door het gebruik van wintergroene planten die zijn geplant in luchtige wolken of juist in strakke lijnen.
In tegenstelling tot dat wat ‘hoort’, laten we bij De Briellaerd de uitgebloeide resten in de tuin staan. Deze dorre resten geven een eigen sfeer aan de tuin en als er dan ook nog sneeuw valt levert dit prachtige kiekjes op.

Sfeermakers voor binnen en buiten

Terwijl er buiten in de tuin weinig is te doen, is dit wel de tijd om binnenshuis een gezellige sfeer te creëren. Wij hebben onze liefde voor mooie materialen een plekje gegeven in onze winkel, waar we sfeermakers voor binnen en buiten verkopen.

Wintersfeerdagen

Dit jaar verloopt het iets anders. We houden wintersfeerweken van 13 november tot en met 24 december.  

We hebben dit jaar een beeldenroute door de tuinen. Diverse kunstenaars exposeren hun werk en het beloofd een mooie route te worden!   Ook organiseren we diverse winterworkshops die allemaal op afspraak te boeken zijn in clubjes van maximaal 4 personen.   Naast dit alles is onze tuinwinkel en het landgoed ingericht in wintersfeer

In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld kerstkransen die grotendeels door onszelf worden vervaardigt. Het is daardoor mogelijk authentieke kransen te bestellen om uw eigen unieke draai te geven aan uw interieur. Ook bieden wij een mooie verzameling glaswerk aan, met onder andere stolpen, glazen en vazen van het merk Dutz.

Welkom
Kom gerust naar De Briellaerd op koude, mistige dagen. Binnen is het altijd warm en wie weet breekt het zonnetje toch een moment door en kleurt de tuinen voor u in wintergloed. Als voorbode van de sluimerende lente, die alweer zachtjes van zich laat horen.

Wanneer

  • elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag t/m 24 december 202009.00 - 17.00 uur