Mooi Wark in Fort33 Leusden

Jajaja de mannen van Mooi Wark komen ook in 2021 weer naar Leusden. Dit keer met "Kroegentocht 2020".
Dat Mooi Wark veel fans heeft in Leusden en omgeving is duidelijk want elke jaar is het stijf uitverkocht.
De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ’n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.

Vorig jaar en het jaar ervoor werd het publiek al lekker opgewarmd door RITN DITN. Dit beviel iedereen zo goed dat de mannen dit jaar weer van de partij zijn.

Ritn Ditn

Een gezamenlijke passie voor rock ‘n roll betekent in 2010 het begin van Ritn Ditn. Al gauw wordt duidelijk dat er niets mooier is dan eigen teksten schrijven in Veluws dialect! Dit in combinatie met bekende covers blijkt een perfecte formule te zijn! Pompende beats, stampende baspartijen en mappende gitaren vormen de solide basis van de Gelderse rock ‘n roll machine. Gooi er een opzwepende zanglijn overheen en je hebt het recept voor onvervalste Ritn Ditn rock ‘n roll.

De deuren gaan op zaterdag 27 maart om 20.00 uur open en kaarten kosten €15,00 in de voorverkoop en €17,50 aan de deur (indien niet uitverkocht).

TICKETS

Wanneer

  • zaterdag 27 maart 2021om 20.00 uur

Prijzen

  • € 15,00