Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

All inclusief fietsweek Renswoude

In de omgeving van Allurepark de Lucht kun je heerlijk fietsen. Je kunt meedoen aan de All Inclusive Fietskampeerweek. Dit is 7 nachten kamperen op het mooie park, heerlijk dineren bij De Gasterij en 4 dagen prachtige routes fietsen.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag fiets je tochten van 25, 40 of 60 km tussen de bossen en weilanden aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en op de Veluwe. De andere dagen kun je vrij invullen. Tijdens de fietsdagen krijg j een lunchpakketje mee. Meefietsen is op eigen risico.

Je kunt tijdens de fietsweek kamperen met je eigen caravan, camper, vouwwagen of tent en verblijft op ons kampeerveld. Dit is inclusief elektra, tv-aansluiting, wifi, gebruik van het zwembad, tennisbaan, jeu de boules baan, fitnessapparaten en overheidsheffingen.

Tijdens de fietsweek kun je van zaterdag t/m donderdagavond genieten van een heerlijke 3 gangen menu bij de Gasterij. Je krijgt daarbij 1 consumptie p.p. Vrijdagavond is er een BBQ met livemuziek. Maandagavond is er Klaverjassen of Jokeren en woensdagavond Bingo.

Heb je geen eigen kampeermiddel, maar wil je wel graag mee fietsen dan hebben wij ook de mogelijkheid om een chalet te huren.

Wil je alleen de Fiets4daagse meefietsen dan kan dit ook.
Voor 4 dagen fietsen betaal je bij opgeven t/m 30 april (week1) en t/m 20 juli (week2) € 11,00,- p.p.
Na die tijd € 12,50 p.p.
Wil je 1x meefietsen dan betaal je € 3,50 p.p.

Wil je ook meegenieten van het 3-gangenmenu, bbq en/of lunchpakketjes dan kun je contact opnemen met de Gasterij 033-2340342 of per e-mail info@smaakidee.nl

Prijzen

  • Zie "Meer informatie" boven aan deze website