Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Levende kerststal en wensboom op Hoeve Ravanstein

Net als voorgaande jaren is Hoeve Ravenstein vanaf 6 december tot 5 januari omgetoverd tot winterparadijs.

Meters hoge wensboom: Naast de boerderijwinkel is de levende kerststal en de wensboom jaarlijks een grote publiekstrekker. Ook dit jaar zal de familie Tupker 2 wensen uit de wensboom in vervulling brengen. Tot 30 december a.s. kunnen bezoekers op Hoeve Ravenstein hun wenst ophangen. Begin januari worden de winnaars van de actie bekend gemaakt en zal de familie Tupker deze wensen uit laten komen.

Levende kerststal: Waar kun je beter kerst vieren dan in de stal? De absolute kampioen is de levende kerststal van Hoeve Ravenstein in Baarn. Net als voorgaande jaren is vanaf 6 december tot en met 6 januari de voormalige hooitas omgetoverd tot levende kerststal Maar liefst een complete maand is daar de kerstsfeer te proeven. De figuren uit het kerstverhaal zijn tussen de kippen, geiten, konijnen en ezel in deze stal te bewonderen. Extra speciaal zijn de jonge dieren die in de stal zijn geboren!

Kerst sfeer: De boerderijwinkel en kerstactiviteiten op Hoeve Ravenstein zijn de aankomende week extra veel geopend. Ook a.s. zondag, maandag (en de overige dagen tot aan de kerst) is Hoeve Ravenstein geopend om uw verse en (h)eerlijke kerstboodschappen in huis te halen.