Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bike versus Car Challenge Leusden

Contact

Adres:
Huis van Leusden
't Erf 1
3831 NA Leusden
Plan je route

Wat scheelt het? Ben je met de fiets of met de auto sneller, gezonder of slimmer in Leusden? Doe mee aan de 1e Bike versus Car Challenge Leusden op zaterdag 12 oktober!

Welke route wil jij testen? Geef zelf een route op. Bijvoorbeeld naar de Hamershof, naar de vereniging, naar Amersfoort of een andere bestemming. We organiseren 4 etappes die op film worden opgenomen. Er rijdt een cameraman/vrouw met je mee in de auto en ook de fiets wordt voorzien van camera's. En deelnemers zijn gehouden aan de verkeersregels.

De fiets is gemiddeld het snelste en gezondste vervoersmiddel voor een reisafstand van 1 tot 5 kilometer. Toch kiezen nog veel mensen vaak de auto. Maar wat scheelt het? En wie wint er? Welke routes zijn er voor fietsers en automobilisten? En waar liggen kansen op verbetering?

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@033opdefiets.nl. Je kunt meteen een tegenstander opgeven en een route die je wilt fietsen. Uiteindelijk bepaalt de organisatie de definitieve routes.

De Bike versus Car Challenge wordt georganiseerd door 033opdefiets in samenwerking met De Groene Belevenis en Leusden Fit.