Dorpsloop Leusden

Net als voorgaande jaren kent Leusden ook in 2020 weer haar eigen Dorpsloop. Dan kunnen liefhebbers van de loopsport zich in het zweet rennen tijdens de 5 kilometer loop. 

De Dorpsloop maakt deel uit van het loopcircuit van Amersfoort en omgeving: Run#033, wat een extra trekker is voor de atleten die meerdere wedstrijden in de regio lopen. De Dorpsloop start om 20.00 uur. Het parcours bestaat uit een aanloopstuk en drie rondes waardoor de totale afstand precies op 5 km uitkomt. Het parcours biedt een goede kans op het lopen van een snelle tijd. Start en finish zijn op winkelcentrum De Hamershof. De tijdsregistratie is volledig geautomatiseerd, met een chip aan het startnummer.

Inschrijven is mogelijk via lwww.dorpsloopleusden.nl.

Voorafgaand aan de Dorpsloop vindt de KidsRun plaats, waar naar verwachting een kleine zevenhonderd schoolkinderen uit Leusden en Achterveld aan zullen meedoen. De KidsRun start om 18.00 uur. Het parcours van de KidsRun bestaat uit één ronde van 1,4 km met start en finish op 't Erf bij Eat & Meet. De organisatie is verheugd over de steun van sponsors, bedrijven en organisaties uit Leusden. Mede door hun bijdragen is het mogelijk dit loopevenement wederom te organiseren.

Wanneer

 • woensdag 24 juni 2020om 18.00 uur
  om 20.00 uur
 • Kidsrun om 18:00 uur Volwassenen 20:00 uur

Prijzen

 • Dorpsloop
  Bij een online inschrijving t/m 31 mei bedragen de kosten € 6,=
  Vanaf 1 juni t/m 25 juni 23:59 uur bedragen de kosten € 8,= bij een online inschrijving
  Na-inschrijven op de dag van het evenement kost € 10,=