Dorpsgolf Leusden

Zaterdag 15 juni is er opnieuw Dorpsgolf Leusden. Teams van vier personen spelen de diverse holes die verspreid liggen in de driehoek De Hamershof, De Biezenkamp en Theo Meijer Sport. De holes worden door de Rotaryclub Leusden in samenspraak met de holesponsors aangelegd op grasveldjes, bij deelnemende winkels en bedrijven of op de centrale pleinen van de twee winkelcentra. De door het lokale bedrijfsleven gesponsorde teams spelen met speciale zachte golfballen en moeten het parcours in zo min mogelijk slagen afronden. Golfervaring is overigens absoluut geen vereiste: zowel ervaren golfers als niet-golfers, jong en oud, hebben de eerste editie vorig jaar als bijzonder leuk ervaren. Het team met de minste slagen is de winnaar, maar er zijn ook diverse andere prijzen te winnen. De eerste bal wordt rond 12:00 uur afgeslagen door wethouder Patrick Kiel, bij het Huis van Leusden. De opbrengst van Dorpsgolf Leusden gaat naar mantelzorgprojecten in Leusden.

Programma deelnemers Dorpsgolf:

11.00 Inloop en registratie en uitleg spelregels

11.45 Speech wethouder en voorzitter Rotary

12.00 Afslag hole bij monument door wethouder

12.20 Appje voor afslag

12.20 - 17.00 Let's play Dorpsgolf!

17.00 Einde wedstrijd; inloop Theo Meijer

17.30 Ontvangst bij Theo Meijer