Concert @ the Castle Doorn

Landgoed Zonheuvel en Geels Events bundelen hun krachten en komen deze zomer met een reeks van zes live concerten in de tuin van het Maarten Maartenshuis! Genaamd Concert @ the Castle! Unieke en intieme optredens op een vorstelijke locatie midden op de Utrechtse Heuvelrug. Persoonlijk en dichtbij jouw favoriete artiest en band. Elk optreden biedt plaats aan maximaal 100 mensen in de achtertuin van het Maarten Maartenshuis. De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt, we dienen dus rekening te houden met hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand.

Koop een kaart voor het middag concert inclusief luxe Borrelbox of voor een avond concert inclusief luxe Borrelbox of 3-gangen diner. Een romantisch uitje met z’n tweeën, er op uit met het hele gezin of als verrassing voor iemand die je lief hebt.

18 juli: LEE TOWERS en Amber Roots

25 juli: TRIJNTJE OOSTERHUIS met liveband

1 augustus: CANDY DULFER met liveband

8 augustus: ROLF SANCHEZ met liveband

15 augustus: SHIRMA ROUSE soul night

22 augustus: GLENNIS GRACE met liveband

• De kaarten kunnen hier besteld worden!

De kaartverkoop is gestart! Wees er snel bij want er zijn maar beperkt aantal kaarten beschikbaar.

• zaterdag 15 augustus 2020om 16.00 uur
    om 21.00 uur