Kerst bij Bavoort

Kerstbrunch

Wat is er nou leuker met kerst, dan samen genieten van allemaal super smaakvolle lekkernijen om samen te delen?

Tijdens de kerstbrunch serveren zij verschillende gerechten tegelijkertijd op tafel, waarvan iedereen zelf kan pakken. Zo zit er voor iedereen genoeg lekkers tussen! De kinderen kunnen gezellig mee eten, zodat kerst voor hun ook bijzonder is!

Kerstdiner

Bijna is het weer zover; families die elkaar na een lange tijd weer zien, Mariah Carey elke 15 minuten op de radio, kerstversiering en natuurlijk het kerstdiner!

Bavoort vind dat je met kerst best wel een beetje ‘chique’ mag doen. Maar.. het moet wel lekker zijn voor iedereen.

Dit jaar hebben ze een super smaakvol vier gangen menu samengesteld. De keuze staat vast, maar aangezien zij alles zelf maken, kunnen zij prima rekening houden met allergieën, diëten of andere wensen. Liever geen vis of absoluut geen pinda’s? Laat het hun weten bij het reserveren. Een week van te voren bellen ze even op om de hele reservering door te nemen. Dan weten ze zeker dat het een heerlijke kerst word, voor de hele tafel!

Voor de aller jongste hebben zij ook een apart kindermenu samengesteld.

 

Wanneer

  • vrijdag 25 december 2020om 12.00 uur
    om 18.15 uur
  • zaterdag 26 december 2020om 12.00 uur
    om 18.15 uur
  • Start brunch 12:45 uur Start Kerstdiner 19:00 uur

Prijzen

  • € 49,00 Brunch. De kids kunnen ook kiezen voor een drie gangen super smakelijk kindermenu á €18,50.
  • € 45,00 Vier gangen Kerstdiner inclusief aperitief. De kids kunnen ook kiezen voor een drie gangen super smakelijk kindermenu á €18,50.
  • € 50,00 Vijf gangen Kerstdiner inclusief aperitief. De kids kunnen ook kiezen voor een drie gangen super smakelijk kindermenu á €18,50.