Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bier en bitterballen BINGO

Tafelronde Leusden organiseert op zaterdag 27 februari een spetterend online “Bier en Bitterballen Bingo” event. In samenwerking met Diner Café De Dikke en Café Monet is een mooie selectie speciaalbieren samengesteld die tijdens dit event op de juiste volgorde geopend, en gedronken, worden. En geen lekker biertje zonder goede hapjes natuurlijk. Ook daar wordt voor gezorgd. Iedereen die denkt dat een bitterbal alleen een bolletje vleesragout met een korstje is heeft het goed mis, want bij deelname aan deze leuke avond staat ook een heuse bitterbal proeverij op het programma. Om het feest helemaal compleet te maken worden er door de avond heen diverse rondes Bingo gespeeld met hele leuke prijzen.

Houd je wél van gezelligheid maar iets minder van bier dan kun je ook kiezen voor een wijnproeverij. Voor de liefhebbers onder de 18 en de alcoholvrije deelnemers is er zelfs een fris-variant.

De avond start rond 20.30 uur en zal eindigen rond 23.00 uur. Voorafgaand aan de start van het evenement worden alle drankjes en hapjes bij je thuisbezorgd! De deelname bedraagt € 22,50 per persoon. Omdat zowel Diner Café De Dikke, Café Monet en de Tafelronde Leusden dit evenement belangeloos organiseren, komt de volledige meeropbrengst ten gunste van de goede doelen in de regio Leusden.

Inschrijven voor deze leuke en culinaire BINGO doe je hier

Prijzen

  • € 22,50