Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Open monumentendag "Fietsen langs Amerongse Monumenten"

Fietsen langs Amerongse monumenten.

Deze zaterdag is het weer Open Monumentendag. In Amerongen een dag met veel activiteiten. U kunt luisteren naar de plaatselijke Harmonie, of via het oversteken van de Rijn naar een Shantykoor. In diverse Horecagelegenheden is er live muziek. Er zijn activiteiten bij het Tabaksteelmuseum en er worden lezingen gehouden. Ook is er in het dorp een gezellige kunst-, en ambachtenmarkt.

In verband met de te verwachten drukte is het niet verstandig om met de auto het dorp in te gaan. Er is een groot parkeerterrein buiten het dorp. Het Comité Open Monumentendag in samenwerking met Utrechts Landschap stelt voor u gratis fietsen beschikbaar, waarmee u alle evenementen langs kunt fietsen. U krijgt er een programma en een mooie fietsroute bij. Deze route leidt u langs alle activiteiten en steekt tweemaal de Rijn over. Ook de oversteken zijn gratis.

Ook kunt u de molen Maallust bezoeken en diverse andere monumenten. Wel graag reserveren via bovenstaande button, zodat u zeker weet dat er een fiets voor u klaar staat. Vanaf 10.00 uur staan de fietsen klaar. U kunt parkeren bij Sportpark De Burgwal, vandaar is het enkele minuten lopen naar het uitgiftepunt van de fietsen . Informatiecentrum Utrechts Landschap. Veenseweg 8. Amerongen

 • Voor

  Jong en Oud

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  Gratis

 • Locatie of vertrekpunt

  Infocentrum Utrechts Landschap Veenseweg 8 Amerongen

Prijzen

 • Gratis