Academisten van het Concertgebouw Orkest op Kasteel Amerongen

Jong aanstormend talent tot 26 jaar speelt in kleine bezetting de sterren van de hemel tijdens een avondconcert op zaterdag 18 mei op Kasteel Amerongen.

Muziek op Kasteel Amerongen

Kasteel Amerongen is sinds eeuwen een plek waar veel muziek klinkt. Vele beroemde musici hebben hier gespeeld op de bijzondere instrumenten zoals het Kirkmann-clevecimbel, het Bätz-orgel en de Erard uit 1780. De stichting Vriendenkring Kasteel Amerongen organiseert sinds jaar en dag concerten op de Galerij op de 1e verdieping van het Kasteel. Deze prachtige zaal met een hoog booggewelf heeft een mooie akoestiek. Let op de Galerij is alleen via 3 trappen te bereiken en doorgaans vrij frisjes want onverwarmd. Zorg dat u zich hierop kleedt.

• Inloop vanaf 19:45. Het concert is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. De Galerij bevindt zich op de tweede etage van het Kasteel en is bereikbaar via drie trappen.

• € 20,00 Kinderen tot en met 18 jaar gratis. Vrienden Stichting Kasteel Amerongen € 17,50