Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Het nieuwe normaal theater Leusden Roel C Verburg & Harry Glotzbach

Comedy is cool, gitaren zijn nog veel cooler, dus deze muzikale en hilarische comedyshow ‘Comedy & Guitars’ is übercool. Een must see voor alle muziek-, gitaar- en comedy-liefhebbers.
Top comedians Harry Glotzbach en Roel C. Verburg verzorgen een nieuwe en een in Nederland en Belgie nog niet eerder vertoonde muzikale comedyshow. Deze multitalenten weten niet alleen met hun messcherpe grappen en komische observaties al jarenlang comedypodia en theaters te veroveren, maar ook met hun passie voor de gitaar. Zij weten als geen ander comedy te combineren met komische muzikale interactie. Het resultaat is een superchille en hilarische comedyshow, waarbij het publiek continu wordt verrast en meegenomen wordt op een muzikaal comedy-avontuur.

Bestel hier je ticket(s)

Hét theater van 2020. Een vernieuwend en uniek concept waar sfeer, veiligheid en theater samenkomen. Zes losse zalen met één centraal podium waar de beste voorstellingen van 2020 plaatsvinden. In Het Nieuwe Normaal Theater gaat het theaterseizoen verder waar het in maart abrupt geëindigd is. Een sfeervol theater waar kunst en cultuur in een prachtige en unieke setting weer tot leven komt! Waar theatervoorstellingen en het “nieuwe normaal” samenkomen! Uniek en exclusief, one-of-a-kind concept.

De zomer van 2020 begint hier!

Prijzen

  • € 15,79