Soester Wandelweekend

Contact

Adres:
Ferdinand Huycklaan 5 a
3768 HW Soest
Plan je route

Een wandelevenement (één of tweedaagse) in de prachtige omgeving van Soest en Baarn; geniet van afwisselende routes 10, 20 en 30 km, een goede verzorging en volop beleving onderweg!

In en rondom Soest en Baarn liggen prachtige unieke natuurgebieden met afwisselend zandvlaktes en duin-, bos- en heidegebied. Deze unieke omgeving wordt tijdens het evenement gecombineerd met de vele prachtige bezienswaardigheden, waaronder landgoed De Paltz, Vliegbasis Soesterberg, Paleis Soestdijk en kasteel Groeneveld. Zowel op zaterdag als op zondag (of op beide dagen) kun je kiezen voor een afstand van 10, 20 of 30 km. Eenmaal over de finish vier je je prestatie met een fraaie herinneringsmedaille in de Gildetent in Soest of bij één van de gezellige restaurantjes en terrassen in Soest of Baarn. Op zondag bieden zij een rolstoelvriendelijke route van 3,5 km. aan.

Tot in de puntjes geregeld

Het Soester Wandelweekend doet er alles aan om het wandelen nóg leuker te maken. Daarom kom je onderweg meerdere stempel- en verzorgingsposten tegen waar je ook regelmatig verrast wordt met eten of drinken. Ook vind je bij de stempelposten toiletten, bankjes om even uit te rusten en medische voorzieningen van het Rode Kruis. Wil jij ook volop genieten van deze goed georganiseerde wandeltocht?

Bekijk wat er bij jouw inschrijving inbegrepen is

Prijzen

Wanneer

  • zaterdag 22 augustus 2020
  • zondag 23 augustus 2020