Autopuzzelrit Achterveld

Contact

Adres:
Jan van Arkelweg 6
3791AC Achterveld
Plan je route

 

Geannuleerd geannuleerd geannuleerd geannuleerd 

 

 

 

Autopuzzelrit op zondagmiddag.

Deze keer de Lenterit.

Inschrijven: 12:15 tot 13:00 uur Pinksterrit :   8:30 tot   9:30 uur 
Locatie: De Moespot te Achterveld
Inschrijfgeld: niet-leden € 8,-- per voertuig

AMBC Achterveld houdt zondagmiddag een autopuzzelrit. Dit uitje is voor iedereen die van puzzelen en slimmigheidjes houdt. Er is een route uitgezet door de landelijke omgeving van Scherpenzeel, Woudenberg, Barneveld, Leusden en Achterveld.

De deelnemers ontvangen na inschrijving een routebeschrijving en een puzzelreglement. In de routebeschrijving staan puzzelachtige opdrachten waarmee men zelf de juiste route kan uitstippelen. De deelnemer met de meeste goed uitgevoerde opdrachten wint de rit. De bedenker van de route probeert de ritrijders met allerlei trucs en valstrikken om de tuin te leiden. Na afloop krijgt iedere deelnemer een uitleg van de puzzelrit. Men heeft twee uur tijd om de 35 kilometer lange tocht te rijden.

Meer informatie over de puzzelrit en AMBC Achterveld staat op de website www.ambcachterveld.nl

Wij nemen onze puzzelritten en deelnemers serieus. Iedereen moet plezier beleven aan een puzzelrit, of u nu voor het eerst komt of dat u al jarenlang (routebeschrijvings)ervaring hebt. Voor alle deelnemers moeten onze puzzelritten voldoende uitdaging hebben. Om dit te bereiken hebben wij het Puzzelreglement Midden-Nederland samengesteld waarin alles reglementair volgens de landelijk gangbare gebruiken is vastgelegd. Indien afwijkende zaken worden gebruikt, wordt dit eenduidig kenbaar gemaakt. Ook dit jaar kan de club weer beschikken over ervaren uitzetters en controleurs, die samen borg staan voor kwalitatief goede ritten.

15 maart Lentepuzzelrit
19 april Oranjerit
1 juni Pinsterrit
6 september Rondje Achterveld
11 oktober Wijnpuzzelrit
15 november Snertrit

 

Wanneer

  • maandag 1 juni 2020om 08.30 uur
  • zondag 6 september 2020om 12.15 uur
  • zondag 11 oktober 2020om 12.15 uur
  • zondag 15 november 2020om 12.15 uur